Foto: kattenkasten-nl-meubels-design-katten

Kattenkasten.nl: tijdloze meubellijn speciaal voor katten

Fijne en praktische plek voor de kat én een aanwinst zou moeten zijn in een eigentijds trendy interieur. Je vindt het bij Kattenkasten.nl.

Het was December 2018 dat ontwerper Martijn Terbruggen, ontwikkelaar Daniel van EE en meubelproducent Ted Kramer de koppen bij elkaar staken in een gezellig restaurant in Utrecht. De 3 heren waren het erover eens : er moest een gat in de markt gevuld worden.

Welk gat? Het gat dat er bestond vanwege het ontbreken van een mooie tijdloze meubellijn speciaal voor katten, een lijn die naast een fijne en praktische plek voor de kat ook nog eens een aanwinst zou moeten zijn in een eigentijds trendy interieur.

En zo gingen zij aan de slag – van tekentafel gingen het naar eigen productie in Indonesië. Veel testen, bijstellen - samples af- en goedkeuren resulteerden uiteindelijk in een prachtige collectie van 7 unieke stukken die elk op zichzelf een unieke practische functie vervullen.

Stijvol design van robuuste kwaliteit. Van de hoogwaardige designmeubels van Kattenkasten.nl heb je eindeloos plezier. De meubels zijn gemaakt van echt recycled teak in onze eigen productie-unit in Indonesië. De kattenkasten zijn gemaakt met oog voor detail, gevoel voor stijl en zijn van uitstekende kwalitleit. Het design is vernieuwend, origineel en heel praktisch. Denk bij dat laatste aan de Eva kast die speciaal is ontworpen om de kattenbak in weg te zetten en daarbij op zichzelf een prachtige kast is. Mooi op de gang of in de woonkamer.

Deze maand werden de kattenmeubels op de beurs VT Wonen en Design in Amsterdam gepresenteerd.

Kattenkasten.nl houdt voorraad in hun central gelegen DC te Houten. Tevens zijn de kasten on-line te bestellen op de sites kattenkasten.nl en tallteak.nl. Tevens is de collectie vanaf 15 oktober verkrijgbaar in de Woonstore in Cappelle aan de IJssel – 7 dagen per week geopend.

Meer informatie en voorbeelden: Kattenkasten.nl

Reacties