Foto: 2014/harrie-leenders-katan.jpg

Harrie Leenders tuinhaarden van cortenstaal

Vuurtje stoken op niveau met de tuinhaarden van Harrie Leenders.

Katan

De stoere buitenhaard Katan van Harrie Leenders heeft iets weg van een tipitent en de karakteristieke vormgeving maakt van deze haard een lust voor het oog. Het minimalistische ontwerp van de Katan kenmerkt zich met mooie details. Het vuur centreert zich tussen de trapezium zijkanten. Achter het logo zie je de vlammen dansen. Afmetingen: 199 h x 56 b x 44 d cm, afmeting vuuropening: 31 x 36 x 44 cm, gewicht: 60 kg. Verkoopprijs: € 696,- incl. btw.

Woodbee Wall

De unieke houtopslag Woodbee is nu ook op de muur te monteren. De Woodbee Wall heeft een honingraadstructuur en is uit te bereiden door meerdere delen aan elkaar te koppelen. Deze manier van houtopslag zorgt dat het hout droog blijft en is tegelijkertijd een eyecatcher in de tuin of op het terras. Afmetingen: 99 h x 86 b. Prijs per element: € 325,- incl. btw.

Harrie Leenders houtopslag Woodbee.

Cortenstaal

Zowel de haard Katan als de Woodbee Wall zijn vervaardigd uit cortenstaal. Cortenstaal is een speciale legering waarbij juist de roestlaag bescherming biedt tegen corrosie. Het staal verkleurt met de tijd en krijgt hierdoor zijn mooie rode gloed, zonder aan stevigheid in te leveren.

Meer informatie: www.leenders.nl

Publicatiedatum: 31 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties