Nieuw bij RR Trading: TopNext pelletkachel

What’s next bij RR Trading? Een gietijzeren pelletkachel met een zeer hoog rendement.

05 November 2019

De TopNext met zijn stoere uitstraling is in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met Artel. ‘Daar hebben we behoorlijk wat uren in geïnvesteerd, maar we wilden iets bijzonders laten zien,’ vertelt directeur Johan Rispens. ‘Een pelletkachel die behalve mooi ook hoogwaardig en duurzaam is. En ook nog eens heel gunstig geprijsd.’

Eigenschappen van de TopNext

Dat is zeker gelukt met de TopNext. De pelletkachel is hoogwaardig uitgevoerd.
Om te beginnen is het binnenwerk van de TopNext van uitstekende kwaliteit. Zo heeft de kachel een continu draaiende vijzel en gaat de fan uit op de laagste stand. Dit maakt de TopNext zeer stil.

De vlam heeft een mooie kegelvorm en biedt vanaf de bank een prettige aanblik.
Verder is het belangrijk om te weten dat de TopNext een rendement van maar liefst 98% heeft. Dat houdt in dat de duurzame pelletkachel meer sfeer en goede warmte brengt. De warmteafgifte verloopt geleidelijk en gelijkmatig. De pellets worden in één keer aangevuld, maar worden door de kachel gedoseerd aangevoerd.

Het bedieningspaneel is fraai weggewerkt onder een gietijzeren klep. ‘Het oog wil ook wat,’ aldus Rispens. ‘Het is nu eenmaal mooier om het uiterlijk van de pelletkachel strak te houden.’

Bovenafvoer mogelijk

Een ander groot voordeel van de TopNext is dat de pelletkachel kan worden geleverd met bovenafvoer. Daardoor kan de kachel 20cm dichter bij de muur worden geplaatst. Afhankelijk van de situatie in huis kan dat een belangrijke overweging zijn. Onderdelen om de kachel met bovenafvoer aan te sluiten, worden gratis meegeleverd.
Tot slot is de TopNext leverbaar in 6kW of 8 kW, in zwart of wit.

De voordelen van de TopNext op een rijtje:
- stille, duurzame kachel
- goede warmte
- meer sfeer
- uitstekende kwaliteit
- stoere uitstraling
- gunstig geprijsd

Pelletkachel uit het hoge segment

Met de TopNext haalt u iets bijzonders in huis. Het is een pelletkachel die qua uitvoering, materiaalgebruik en uitstraling in het hoge segment thuishoort. Maar die wel tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. U heeft al een TopNext vanaf €2199 inclusief btw.

Subsidie op pelletkachel tot 1 januari 2020

De overheid geeft minimaal €500 subsidie op een pelletkachel als deze aan bepaalde eisen voldoet. Was u toch al van plan een pelletkachel te kopen? Kom dan snel in actie, want deze regeling houdt eind 2019 op. Hoe veel u precies krijgt, hangt af van het type kachel dat u koopt. Lees verder voor meer informatie.

Informatie en advies van de expert

Wilt u meer weten over de TopNext en wilt u de kachel in werking zien? Wilt u advies over de aanschaf en aansluiting van een pelletkachel? U bent van harte welkom in de showroom van RR Trading in Tolbert.

Bekijk hier het interview met Johan Rispens

Reacties