string(1) "p"

Nestor Martin

De pelletkachel van Nestor Martin is een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing met vele voordelen. Verkrijgbaar via Verkerk Open Haarden.

Nestor Martin Pelletkachel

Pellets worden vervaardigd uit samengeperst houtafval en zijn 1,5 à 2 keer compacter dan houtblokken, wat hen een grote warmtecapaciteit geeft. Twee kilogram pellets komt overeen met een liter mazout. Verder stoot een pelletkachel geen broeikasgassen uit, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Pelletverwarming staat onder elektronische controle, wat zowel een hoog rendement als een hoge verbrandingsautonomie garandeert. Een interne microprocessor regelt de werking van de kachel volledig zelf. De ingrepen van de gebruiker worden tot een minimum herleid. Een geïntegreerde thermostaat zorgt ervoor dat de pelletkachel tijdig wordt aangevuld, zodat de temperatuur altijd behouden wordt.

De pelletkachels van Nestor Martin hebben een autonomie van 40 uur. De gasafvoerbuis heeft slechts een diameter van 8 cm, wat zorgt voor een enorme flexibiliteit bij de installatie. De pelletkachels van Nestor Martin zijn een milieuvriendelijke optie.