Eco2all Pelletkachel

De Jolly Mec Botero is een sjieke pelletkachel die geheel uit aluminium is opgebouwd. Nu € 500,- retour via subsidie Duurzame Energie.

De pelletkachel is afgewerkt in een ovalen vorm. Het innovatieve design van de Jolly Mec Botero is slechts één van zijn vele pluspunten. Door het grote glasoppervlak kunt u de vlam in al zijn glorie zien. De Jolly Mec Botero wordt gekenmerkt door dit glazen oppervlak en de deur waarin deze zich bevindt. Verder is de Jolly Mec Botero met een simpele handeling te openen en wordt hij geleverd met een afstandsbediening waar het gehele systeem mee bedient kan worden. Dit systeem is meertalig. Ook kan de Jolly Mec Botero zelf ervoor zorgen dat de vlam niet dooft. De Jolly Mec Botero is te verkrijgen in twee verschillende varianten, namelijk in speksteen en in gelakt staal. Deze laatste versie is te verkrijgen in de kleuren: bordeaux, brons, zwart, zand en wit.

Luchtdicht systeem

De Jolly Mec Botero haalt 100% van de lucht die nodig is voor de verbranding uit de buitenlucht, dus niet vanuit de kamer waarin de kachel geplaatst is. Luchtpijp kan direct verbonden worden met de buitenlucht waardoor het zuurstofniveau van de kamer niet verandert. De pijp die nodig is om de buitenlucht te verbinden met de kachel is bij de Jolly Mec Botero samengevoegd met de schoorsteen. Dit minimaliseert het design. Verder is de Jolly Mec Botero uitgerust met een systeem dat de lucht in de kamer automatisch vochtiger maakt, dus nooit meer droge lucht tijdens het gebruik van de kachel.

Specificaties

Nominaal vermogen: 8 kW
Minimaal vermogen: 3,6 kW
Maximaal vermogen: 8,56 kW
Luchtbevochtiger: ja
Rendement: 93,5%
Minimaal verbruik per minuut: 0,80 kg
Maximaal verbruik per uur: 1,81 kg
Inhoud pelletreservoir: 19 kg
Ventilator: 250 m3/h
Afmetingen (lxbxh): 602 x 554 x 1185 mm

Meer informatie

Bezoek onze website www.eco2all.nl voor meer informatie.