De Jolly Mec V-SION pelletkachel

Een panoramische pelletkachel, gekenmerkt door een exclusief design, met essentiële lijnen en een integrale visie op de vlam

De V-SION pelletkachel van Jolly Mec
V - SION is ontstaan uit de unie tussen geavanceerde technologie en zintuiglijke ervaring.

De V-Sion pelletkachel van Jolly Mec is een breedbeeld pelletkachel met een exclusief design, strakke lijnen en een vlam vullende brander kamer. De V-Sion pelletkachel is een match tussen geavanceerde technologie en een ware kachel ervaring. Dankzij de 3-zijdige deur van keramisch glas kunt u alle charme van de vlam waarderen. Een product met minimalistische lijnen met een sterke en unieke uitstraling.

De innovatieve technologie zorgt voor een hoog rendement en zeer lage emissies, waardoor de beste prestaties op de markt worden gegarandeerd. Alle componenten van de V - SION zijn 24V. Zo kan de kachel worden aangesloten op een accu en een oplaadsysteem om ook bij stroomuitval zijn werking te garanderen.

V - SION is ontwikkeld en luchtdicht gecertificeerd: de lucht voor verbranding en dus van buitenaf en niet van binnenuit. Om aan te passen aan verschillende woonvormen, zal het mogelijk zijn om te kiezen tussen de meest geschikte rookafvoer, achter of boven (met de mogelijkheid in beide gevallen enkelwandig of concentrisch).

V - SION is ook optioneel kanaliseerbaar en kan een kanaalkit krijgen voor de verdeling van warme lucht in andere woonruimtes.

Alle bedieningen en programma's worden beheerd door de interface van de standaard meegeleverde aanraakgevoelige afstandsbediening. Het is ook mogelijk om de WIFI-optie toe te voegen om de kachel op afstand te bewaken en te bedienen, vanaf uw smartphone of tablet.

Kenmerken
Afmetingen : 113,5(h) x 51(l) x 48,8(p)
Vermogen : 9,2 kW
Rendement : 93,9-90,7 %

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek onze website en/of ga langs bij één van onze verkooppunten.