Foghet Jolly Mec

De Foghet Jolly Mec cv-kachel stookt zowel hout als pellets en verwarmt zo je hele huis.

CV kachel, Hout Pellet combinatie, verwarming & sanitair, comfort en sfeer gecombineerd


Deze houtpellet-combinatie biedt de ideale combinatie tussen sfeer en comfort. Juist omdat de kachel zowel hout als pellets brand ben je van alle gemakken en sfeer voorzien. Dankzij een vernuftig systeem biedt deze haard hetzelfde comfort als menig gasketel terwijl het, wanneer je er naar verlangt, ook de sfeer van een ouderwets haardvuur creëert.

De Foghet is de grote broer van de Foghet Evo. De Foghet heeft op pelletstand een instelbaar vermogen, wat hem geschikt maakt voor zowel kleinere als grote woningen. Het systeem is zeer gemakkelijk te bedienen en reageert zelf op een warmte vraag. Wil je graag houtstoken? Dit is in de Foghet geen enkel probleem, je zet hem gewoon op hout stand en legt hout in de kachel. Terwijl de pellets langzaam opbranden wordt je hout hierdoor aangestoken, aanmaakblokjes zijn dus totaal overbodig. Het ideale van de Foghet is dat wanneer je hout is opgebrand, en je toch nog warmte nodig heeft, de kachel automatisch weer op pellets zal gaan branden. Tot slot kun je natuurlijk ook zelf de kachel programmeren. Zo brandt de kachel enkel wanneer je dit wilt, volledig vergelijkbaar met je CV-ketel. 

De Foghet, een zelfstandige kachel die je volledige huis verwarmt, makkelijk te plaatsen in ieder huis. Daarnaast biedt deze CV uitvoering de mogelijkheid het sanitair water voor je hele familie te verwarmen.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd en/of wil je graag een persoonlijk advies, kijk ook eens op onze website of neem gelijk contact op met een van onze verkooppunten