De Jolly Mec I-Dea kachel

De Jolly Mec I-Dea kachel is leverbaar is drie verschillende vormen en is daarnaast volledig aan te passen aan de eigen stijl; deze kachel past in elk huis

De Jolly Mec I-Dea kachel
Deze pelletkachel is voorbereid voor de afvoer van warmte naar meerdere locaties in het huis. Dit is mogelijk door de (optionele) kanalisatie rechts, links of rechts+links. De temperatuur van de kanalisatie hangt af van de lengte, met bijvoorbeeld 6 meter en 2 bochten heeft deze de waarden 75° Celsius en 80 m3/h. Optioneel is het mogelijk ten behoeve van de kanalisatie om de temperatuur te regelen door middel van een thermostaat. Hierdoor kan de Jolly Mec I-Dea een groot deel van het huis verwarmen.

De Jolly Mec I-Dea wordt geleverd met een afstandsbediening en een meertalig systeem dat de werking van de kachel regelt. De Jolly Mec I-Dea is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, met een frontale kachel met ronde hoek, met een frontale kachel met vierkante hoeken en met een gehoekte kachel die van zowel de voor- als de zijkant te bekijken is. Deze laatste versie wordt standaard geleverd met afgeronde hoeken. De Jolly Mec I-Dea is ook leverbaar in drie verschillende kleuren voor de behuizing, namelijk wit, zwart en mat grijs. Verder is het frontale paneel verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: zwart staal, fluweel grijs staal, mat grijs staal (alleen op versies waarvan de behuizing ook mat grijs is), gres (grijs zandsteen) hout, gres Filo Romantico, gres ivoor, gres roestkleur en zwart glas.

Compacte pelletkachel
De Jolly Mec I-Dea is een zeer compacte kachel die dicht bij de muur kan staan. Dit komt door zijn zeer kleine diepte van slechts 28 centimeter. Hierdoor neemt de Jolly Mec I-Dea weinig ruimte in terwijl hij toch net zoveel warmte produceert als een diepere, meer ruimte innemende kachel.

Luchtdicht systeem
De Jolly Mec I-Dea haalt 100% van de lucht die nodig is voor de verbranding uit de buitenlucht, dus niet vanuit de kamer waarin de kachel geplaatst is. Luchtpijp kan direct verbonden worden met de buitenlucht waardoor het zuurstofniveau van de kamer niet verandert. Verder is de Jolly Mec I-Dea uitgerust met een systeem dat de lucht in de kamer automatisch vochtiger maakt, dus nooit meer droge lucht tijdens het gebruik van de kachel.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek onze website en/of ga langs bij één van onze verkooppunten.