Combi hout en pellet kachel K108

Handgemaakte combi hout- en pelletkachel.

K108

Deze kachel kan eenvoudig overschakelen van hout naar pellets. U steekt het houtvuur aan met de hand en u kunt daarna de ingebouwde pelletmodule aan zetten.

Een multifinctioneel toestel !

-Calorvalle producten zijn een waardevolle aanwinst voor uw woonkamer of keuken. De Calorvalle kachels worden met de hand vervaardigd met een hoog thermisch rendement en zeer geringe emissiewaarden, gebouwd met materialen die een lange levensduur garanderen en lage onderhoudskosten.

- Alle kachels zijn voorzien primaire, secundaire en tertiaire verbrandingslucht inlaten welke kompleet schone verbranding garanderen.

-De bekleding van de kachels is leverbaar in keramieke tegels of speksteen. Deze bekleding staat niet in direct contact met de verbrandingskamer, waardoor de buitenzijde niet heet wordt.

-De keramieke tegeltjes zijn ook tegen meerprijs leverbaar met een hand geschilderd decor. en het metalen paneel voor de oven is ook handwerk. Het patroon wordt er met hand ingeklopt. 

Deze kachels hebben een ingebouwde pellet module, waardoor de houtkachel kan overschakelen op houtpellets. Deze kachels zijn tevens standaard uitgerust met een automatisch schudrooster, waardoor de as automatisch in de aslade valt en de verbranding van de pellets optimaal blijft.

De hout/pellet kachel kan dus de hele dag door blijven branden, ook als u niet thuis bent.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek eens onze website