Ronde keramiek kachel La Castellamonte

De Dinamica Tonda I en II van La Castellamonte

De Dinamica Tonda I

De Dinamica Tonda I is volgens traditie en ambacht gecreëerd, maar volgens de technieken van nu. Deze ronde kachel is gemaakt van keramiek en is in meerdere kleuren te verkrijgen. Door zijn formaat en kleur, is deze laatste creatie van La Castellamonte een lust voor het oog en passend bij de woonstijlen van nu. De houtkachel voldoet aan de Europes milieu-eisen en is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologieen. De kachel is houtgestookt. Het hout kan gemakkelijk via het deurtje op het vuur gelegd worden. Dankzij de flinke ruit heb je een mooi zicht op het vlammenspel. Het vermogen van deze kachel ligt tussen de 4,5 en 6 kW, en kan met een rendement van 83% uw woonkamer heerlijk verwarmen.

De Dinamica Tonda II

De Dinamica Tonda II is het grote broertje van de Dinamica Tonda I. Herkenbaar aan zijn tweede keramieke ring boven op de kachel. Met deze ring houdt de moderne, ronde kachel zijn warmte nog langer vast en kun je ook langer genieten van de warmte nadat het vuur gedoofd is. De kachel is volgens traditie en ambachtelijk gecreëerd, met de technieken van nu.

De stoere, ronde kachel is gemaakt van keramiek en is in meerdere kleuren te verkrijgen. Door zijn formaat en kleur, is deze laatste creatie van La Castellamonte een lust voor het oog en passend bij de woonstijlen van nu. De houtkachel voldoet aan de Europes milieu-eisen en is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologieen. De kachel is houtgestookt. Het hout kan gemakkelijk via het deurtje op het vuur gelegd worden. Dankzij de flinke ruit heb je een mooi zicht op het vlammenspel. Het vermogen van deze kachel ligt tussen de 5,6 en 6,5 kW en kan met een rendement van 84% een grotere ruimte verwarmen (230 m3).

Meer informatie

Voor meer informatie ebzoek ook eens onze website: www.artoffire.nl