string(1) "b"
Profielfoto van Art of Fire

Art of Fire

De Sluis 15-6, 4271 CZ Dussen

Over ons

Art of Fire heeft vanuit een fascinatie voor warmtebronnen als kachels de “Kunst van het Vuur” in de genen gekregen. De liefde voor kachels, haarden en sfeerverwarming heeft zich inmiddels vertaald in importeur schap van diverse merken.

Art of Fire heeft vanuit een fascinatie voor warmtebronnen als kachels de “Kunst van het Vuur” in de genen gekregen. De liefde voor Italiaanse keramieke kachels, tegelkachels, haarden en sfeerverwarming heeft zich inmiddels vertaald in importeur schap van diverse merken.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om aan iedere wens invulling te kunnen geven hebben wij voor U een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Maar niet alleen de haard bepaalt de uitstraling in Uw woonkamer, ook voor de omlijsting bent U bij ons op het juiste adres.

Of het nu gaat om een natuurstenen stijlschouw of een design maatwerk kastenwand, wij zijn Uw partner. Art of Fire is dealer van een groot aantal merken haarden en kachels waarbij verschillende brandstofvormen mogelijk zijn. Kies hiernaast de brandstof van Uw keuze en ontdek de diversiteit in modellen en mogelijkheden.

Wij verkopen niet alleen kachels en schouwen, maar bij ons kunt U ook terecht voor de gehele installatie, afwerking en aankleding van uw nieuwe aankoop.

U vindt bij ons dan ook een uitgebreid assortiment aan rookkanalen (enkel- en dubbelwandige pijp, flexibele enkel- of dubbelgewikkelde buis) en kappen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.artoffire.nl