Foto: press_2013/Jotul-email-houtkachel.jpg

Jøtul geëmailleerde houtkachels

Bij geëmailleerde houtkachels Jøtul nu ook rookgasafvoermateriaal in zelfde afwerking

Jøtul biedt vanaf heden via zijn dealers alle geëmailleerde kachels aan waarbij u in combinatie ook het rookgasafvoer materiaal in dezelfde geëmailleerde afwerking kunt bestellen.

Jøtul is op het gebied van geëmailleerde houtkachels marktleider in Europa en breidt zijn assortiment uit met geëmailleerde buizen die een kleurmatch zijn met de geëmailleerde buizen.

Jøtul biedt vanaf heden via zijn dealers alle geëmailleerde kachels aan waarbij u in combinatie ook het rookgasafvoermateriaal in dezelfde geëmailleerde afwerking kunt bestellen.

Zowel voor de dealer als voor de eindgebruiker is dus 'one stop shopping', een stuk zekerheid dat de kleur altijd een match is.

Naast de kleuren blue black, ivoor, bruin majolica en wit heeft Jøtul ook mat zwart geëmailleerde buizen die matchen met de nieuwe Jøtul F 163 en Jøtul F 373 zwart geëmailleerde kachel.

De geëmailleerde afwerking is duurzaam, onderhoudsvrij en ze verkleuren niet. Gespoten kachels worden na verloop van tijd wat grijzer en hebben onderhoud nodig. De mat zwart geëmailleerde buizen zijn uiteraard ook te gebruiken bij gespoten kachels. Jøtul geeft 10 jaar garantie op de geëmailleerde houtkachels.

Publicatiedatum: 21 februari 2013

Meer informatie: www.jotul.com

Bij geëmailleerde houtkachels Jøtul nu ook rookgasafvoermateriaal in zelfde afwerking.

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties