Profielfoto van HAVÉ Verwarming
HAVÉ Verwarming
Website
Hullerpad 34, 6741 PA Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 21:00
vrijdag
08:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Jydepejsen houtkachels

Jydepejsen ontwerpt, ontwikkelt en produceert al sinds 1979 houtkachels. Inmiddels staan ze bekend om de hoge eisen aan kwaliteit, ontwerp en milieu.

Deense familie trots
Het Deense houtkachelmerk Jydepejsen is in 1979 opgericht door de familie Nielsen. Vanaf de eerste dag lag de focus op de beste kwaliteit, mooie designs en innovatieve technieken. Het luchtcontrolesysteem is een voorbeeld van zo’n innovatieve techniek. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds in handen van deze familie. De volgende generatie van de familie heeft nu de leiding over het bedrijf en de dagelijkse werkzaamheden.

Kwaliteit, innovatie en design staan nog steeds hoog in het vaandel bij Jydepejsen. Jydepejsen onderwerpt al haar producten een jaar lang aan zware (stress)testen alvorens ze op de markt komen. Zo bent u er zeker van dat u een goed en degelijk product koopt. De aanschaf van een Jydepejsen is namelijk voor het leven.

Kwaliteit en beleving staan voorop
Jydepejsen's houtkachels zijn van hoge kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk, stijlvol en hebben een aanzienlijk lagere uitstoot dan andere schone houtkachels. Ze denken uitgebreid na over een innovatieve verbrandingstechniek, zo ook over het materiaalgebruik van de kachels. De mix van staal en gietijzer zorgt voor de beste combinatie. Per onderdeel wordt bekeken welk materiaal het geschiktst is. Jydepejsen kachels zijn zo gemiddeld wel 30 tot 40% zwaarder dan vergelijkbare kachels van andere merken.

Daarnaast ziet Jydepejsen de ontwikkeling van nieuwe producten als een continu proces, waarbij niet alleen het ontwerp centraal staat, maar waarbij ook de verbrandingstechnologie wordt geoptimaliseerd. Een houtkachel is een ervaring voor de zintuigen van een mens – het kijken naar de dansende vlammen van het vuur en het horen van zwakke knetteringen van het vuur geven een comfortabel en ontspannend gevoel. Alle modellen van Jydepejsen realiseren een relatief laag vermogen, perfect voor Nederlandse woningen.

Regel het vlammenspel zelf
Met de houtkachels van Jydepejsen regel je zelf je eigen vuur. Dit kan eenvoudig met de DuplicAir toepassing. Met dit speciale controlesysteem bepaalt u zelf de luchttoevoer en is een optimale verbranding gegarandeerd. Het vlammenspel reageert direct op het schuiven van de Duplic Air. Zo is de kachel makkelijk te bedienen en zorgt voor een optimale warmte oplossing gedurende de levensduur van de kachel. Het bepalen van uw eigen vuur en accurater stoken wordt zo wel heel makkelijk.

Duplic Air

Aangename warmte
Door de uitgekiende convectie mogelijkheden van de Jydepejsen kachels begint de kachel na het aansteken al snel warmte af te geven. De warmte verplaatst zich vervolgens op natuurlijke wijze door de luchtstroom en niet alleen door de warmtestraling. Door het lage vermogen zijn Jydepejsen kachels ook ideaal voor in Nederlandse huizen.

Ervaar de warmte van speksteen
Als een van de eerste merken is het Deense Jydepejsen in 1986 de samenwerking aangegaan met Finse speksteenfabrikant Tulikivi. Deze samenwerking tussen de twee fabrikanten is nu sterker dan ooit. Tulikivi heeft meer dan 35 jaar ervaring in het graven en verwerken van hoogwaardig speksteen. Het product vindt zijn oorsprong in Finland. De gehele Troja-serie van Jydepejsen is opgebouwd met grote blokken speksteen, is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en daarbij ook nog eens makkelijk te installeren. Er kan gekozen worden voor speksteen inside. De Jydepejsen Cosmo, Sigma en Senza zijn eveneens verkrijgbaar met speksteenbekleding.

Uniek in zijn soort
Op zoek naar een unieke kachel met een prachtig zicht op het vuur? Dan is deze kachel wat voor u! De Jydepejsen Elegance onderscheidt zich namelijk door het ovale ontwerp en opvallende details. De handgreep is ingebouwd in een prachtig roestvrijstalen lint waarachter de DuplicAir® luchtregeling verborgen is. De breedste panoramaruit op de markt biedt u 180° zicht op het vuur en vormt een perfecte afwerking. Elegance is ook verkrijgbaar met een onzichtbaar draaiplateau, die 360° kan draaien. Dit maakt de Elegance uniek!

Het assortiment bij HAVÉ:

Jydepejsen Bella
Jydepejsen Bella hoog
Jydepejsen Bella hoog zijruiten
Jydepejsen Bella zijruiten
Jydepejsen Cosmo 1147
Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen
Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen Special
Jydepejsen Cosmo 1500
Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen
Jydepejsen Cosmo 971
Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen
Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen Special
Jydepejsen Cosmo Speksteen Classic
Jydepejsen Country 575
Jydepejsen Country 765
Jydepejsen Cozy Classic
Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten
Jydepejsen Cozy Modern
Jydepejsen Cozy Modern met rijruiten
Jydepejsen Cubic 109
Jydepejsen Cubic 166
Jydepejsen Cubic 215
Jydepejsen Cubic Wall
Jydepejsen Elegance Classic
Jydepejsen Elegance Classic Wall
Jydepejsen Elegance Junior
Jydepejsen Elegance Junior Wall
Jydepejsen H530
Jydepejsen H530 glas front
Jydepejsen Mido
Jydepejsen Mido Speksteen
Jydepejsen Mido Speksteen top
Jydepejsen Omega Basis
Jydepejsen Omega Basis Speksteen
Jydepejsen Omega Core
Jydepejsen Omega High
Jydepejsen Orion Speksteen
Jydepejsen Orion Staal
Jydepejsen Panorama 1500
Jydepejsen Senza
Jydepejsen Senza Speksteen
Jydepejsen Senza Speksteen zijruiten
Jydepejsen Senza Wall
Jydepejsen Senza Wall zijruiten
Jydepejsen Senza zijruiten
Jydepejsen Sigma
Jydepejsen Sigma Titan 1
Jydepejsen Sigma Titan 2
Jydepejsen Sigma Titan 3
Jydepejsen Troja 44 Speksteen
Jydepejsen Troja 45 Speksteen
Jydepejsen Troja 46 Speksteen
Jydepejsen Zeta (vrijstaand)
Jydepejsen Zeta Basis
Jydepejsen Zeta Wall

Raak geïnspireerd door de designkachels van Jydepejsen!
Breng een bezoek aan hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en bekijk de grote collectie Jydepejsen kachels.