HOUTKACHEL WOODY LOFT 6KW – BY WOLTERINCK – van Trimline Fires

‘Design Studio Wolterinck’ staat voor functioneel ontwerp met een luxe uitstraling en zo past de Trimline Woody Loft ook in uw interieur.

HOUTKACHEL TRIMLINE WOODY LOFT 6KW – BY WOLTERINCK –

De Trimline Woody Loft houtkachel is ontworpen door Design Studio Wolterinck. Zij ontwerpen interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten met een eigen signatuur. De ontwerpen zijn altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Het kleurgebruik is ingetogen en de materialen die worden gebruikt zijn puur. De door Wolterinck ontworpen producten, sluiten feilloos aan bij het merk Wolterinck. Ze hebben passie voor detail, vormgeving en bijzondere materialen. Een product moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ook praktisch zijn in het gebruik.

En zo past de Woody Loft ook in uw interieur, een pure uitstraling met gebruik van pure materialen. De geribde zijkant geeft de kachel een stoere degelijke uitstraling. De eikenhouten voet zorgt weer voor een natuurlijk detail aan dit ontwerp. De lange deurgreep heeft een dubbele sluiting hierdoor kan de deur op een kiertje kan staan bij het starten van het vuur. Mocht u een kier dichte woning hebben, is de haard rechtstreeks aan te sluiten op verbrandingsluchttoevoer van buiten. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel via de boven- als achterzijde.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.trimlinefires.com