Bullerjan houtkachels 

De Bullerjan is een veilige, duurzame en milieuvriendelijk houtkachel die naar eigen smaak is samen te stellen. Design zoals u het wenst!

Bullerjan® kachels zijn ontworpen voor iedereen die van een onvergelijkbare sfeer van het houtvuur houd. Veiligheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan voorop bij het ontwerp.

Bullerjan modellen

Alle modellen die Bullerjan levert onderscheiden zicht door een uitstekende verwarmingscapaciteit, intuïtive bediening, de hoogste kwaliteit en een uniek individualiseerbaar design. De verschillende verwarmingseigenschappen strekken zich daarbij uit van de zeer direct en ruitemvullende verwarmende warmteluchtkachel Free Flow tot en met de warmte accumulerende en nog lang afstralende tegekachel B3 keramiek & B4 staal en keramiek.

Design zoals u het wenst!

Om een Bullerjan zo perfect mogelijk bij u te laten passen biedt men u een grote keuze op het gebied van vormgeving: Plaformvarianten, handgrepen, oppervlaktematerialen en kleuren kunnen bij alle modellen individueel worden samengesteld. Zo krijgt u de kachel zoals u wenst!

In de showroom bij Van Rossum Kachels staan diverse Bullerjan modellen opgesteld om u de mogelijkheden te tonen.