string(1) "p"
Profielfoto van Leenders Haardkachels
Leenders Haardkachels
Industrieweg 25, 5688 DP Oirschot
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Boxer Plus houtkachel binnen

De meest geavanceerde kachel van Harrie Leenders. Alles wat ze bij Harrie Leenders van verbranding, warmte en vuur weten, zit in de Boxer Plus houtkachel.

Boxer Plus

Het ontwerp en de techniek van de Boxer Plus zijn gebaseerd op de Boxer uit 1982. En daarmee heeft de Boxer Plus 30 jaar ervaring. Alles wat we bij Harrie Leenders van verbranding, warmte en vuur weten zit in de Boxer Plus. Daarmee is het de meest geavanceerde kachel die we ooit hebben gemaakt.

Dertig jaar geleden begon het verhaal van de Boxer Plus met de Boxer. Een kachel met destijds zeer geavanceerde verbrandingstechnieken, door Harrie Leenders ontwikkeld met hulp van de TU Eindhoven. De Boxer was een eigenzinnige kachel met binnen korte tijd een typisch eigen cliënteel; de ‘Boxer klant’. Deze ‘Boxer klant’ was vaak zeer kritisch en had een grote interesse in de verbrandingstechniek.

Snel en traag
Boxer Plus biedt de ideale combinatie tussen snel en traag; het snelle interieur dat gemakkelijk bedrijfstemperatuur bereikt en de trage zijstenen die de warmte extra lang vasthouden. Tot 60°C na acht uur.

Expressief 
Deze compacte kachel is een echte krachtpatser en heeft een puristische, expressieve vormtaal. Zeven centimeter dik keramisch betonnen zijstenen geven de Boxer Plus en Boxer Black een robuuste uitstraling.

Boxer Black

Naast de Boxer Plus met blanke zijstenen leveren we de haard in antraciet; de Boxer Black. De stenen en het handvat van de Boxer Black zijn enkele tinten lichter dan het staal wat de kachel een subtiel maar krachtig uiterlijk geeft.

Eigenschappen