Partner

Haardencentrum Alkmaar

Gezelligheid, sfeer en warmte ontstaat zodra de haard aangaat... Haardencentrum Alkmaar biedt u een uitgebreid assortiment aan haarden, kachels en schouwen in alle vormen en maten. Samen met u komen wij uit bij de haard op maat, specifiek naar uw wens!

Vuur in zijn puurste vorm 

Praat je over vuurbeleving, dan praat je over Totem! Lees hieronder meer over de Totem Technika Frontaal 800

No-nonsense en zeer betrouwbaar

Haarden van Totemfire zijn haarden voor mensen die houden van vuur in z’n puurste vorm. Een knapperend haardvuur, de gloed, de warmte en het gevoel van veiligheid. Een haard van Totemfire is puur, no-nonsense en zeer betrouwbaar.

De vernieuwde Technika serie omvat milieuvriendelijke liftdeurhaarden die staan voor verbranding van topkwaliteit en uitstekende prestaties. Dankzij het onafhankelijke luchtsysteem en de kwaliteit van afdichten zijn Technika haarden in alle omstandigheden toe te passen. Door de specifieke verbrandingstechniek functioneren ze vooral goed in lage energiewoningen.

Met een rendement oplopend tot maar liefst 80%, blijft de fijnstofuitstoot bijzonder beperkt. Tel daarbij op de zeer lage COemissie van 0,11% en de haard voldoet ruimschoots aan de Europese EcoDesign 2022 norm. De Technika serie bevat vlakke, meerzijdige en doorkijkhaarden.

Meer lezen over
'Vuur in zijn puurste vorm '?

meer van deze professional

Je oude haard is geld waard

Investeren in een duurzame toekomst begint nu

Service & Onderhoud

Haarden & kachels hebben jaarlijks een service - en...

Daar is hij dan - eindelijk!

De IRON DOG 7 werd eind vorig jaar in Japan geïntroduc...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.