Wonen.nl - Haarden & Kachels: nu te downloaden

Lees alles over pelletkachels, gashaarden, tuinhaarden, bio-ethonalhaarden, houtkachels; download Wonen.nl - Haarden & Kachels gratis in de Wonen.nl app.

Een haard of kachel in huis: voor velen een ultieme sfeermaker. Maar de hedendaagse haard of kachel is veel meer dan dat. Het rendement gaat een steeds belangrijkere rol spelen. De groeiende aandacht voor het klimaat en energiebesparing komt vaker terug bij de haarden en kachels van nu. Wat we steeds meer zien, zijn kachels die aan te sluiten zijn op je centrale verwarming. Hiermee kun je een energiebesparing realiseren van wel 50%! En wacht dacht je van de pelletkachel? Deze houtsnippers gelden als de brandstof voor de toekomst. Milieu- en gebruiksvriendelijk!

Voral tijdens de (nog) koudere maanden die voor ons liggen, geeft een haard of kachel in huis een heerlijk gevoel van luxe. Wat is er nu heerlijker dan in de woonkamer een knisperend haardvuurtje te hebben branden. Daarnaast wordt een haard of kachel steeds meer als designelement gezien en gebruikt. Er zijn dan ook diverse manieren waarop je je sfeervuurtje in huis kunt realiseren. En het hoeft ook niet bij sfeer te blijven, met de moderne technieken is een haard of kachel ook prima als hoofdverwarming te gebruiken.

Wonen.nl - Haarden & Kachels

Je leest er alles over in deze Wonen.nl - Haarden & Kachels. Het magazine ligt is gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store. Wij wensen je in ieder geval veel inspiratie en leesplezier!

Publicatiedatum: 8 oktober 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Inbouw houthaard

Black Diamond houthaard van Wanders

Wanders Peppel Houtkachel

Haarden en kachels: de charme van vuur

Guido van Loon

Wat zijn de voordelen van een houthaard?

Guido van Loon

Haarden: welke haard kies jij?

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie