Altech van Kessel

De Vision verdient haar naam ten volle. Dit paradepaardje van Altech levert de warme pracht van het hout- vuur in een stijlvolle, sobere verpakking.

Er bestaat geen beter kachelmateriaal dan speksteen, want deze natuursteen is zelfs hittebestendiger dan gietijzer. Het accumuleert warmte op zeer efficiente wijze en verspreidt een weldadige stralingswarmte, ook lang nadat het vuur is uitgedoofd. Reeds sinds 1983 produceert Altech een unieke speksteenkachel in een gietijzeren raamwerk. Dit samengaan is niet alleen mooi, maar biedt ook vele praktische voordelen.


De Vision Plus is qua uitvoering gelijk aan de Vision Gourmet, maar dan met een warmhoudvak in plaats van een bakoventje.


Vision Gourmet; Deze kachel en bakoven ineen is de Vision Gourmet, met de charme van Bourgondisch kokkerellen er letterlijk bovenop. Het ovenvenster biedt u ruim zicht op uw ovenschotel of pizza.


Vision Canada: Voor diegenen die een oven of warmhoudvak niet op prijs stellen is het mogelijk een eigen familie-wapen, initialen of tekening te laten zandstralen volgens een geheel nieuwe techniek. Deze Vision Canada geeft een unieke en individuele uitstraling.


Nieuw is de uitvoering Vision Gastronoom Gourmet; deze kachels hebben een keramische of stalen kookplaat die direct door het vuur wordt verhit. Bij de Gastronoom Gourmet Kunt u stoken in de bakoven waardoor een zeer snelle opwarming van de kookplaat wordt gerealiseerd.

Product details

Merk Altech
Model Vision / Vision Plus / Vision Gourmet / Vision Canada / Vision Gastronoom Gourmet
Type Vrijstaande speksteen kachel
Kleur Speksteen: naturel grijs/ uni kleur / zijdeglans / wildblauw Gietijzer: antraciet, zwart of grijs
Vermogen 5 - 13 kw
Verwarmingscapaciteit 80 - 180 M3
Brandstof hout
Rookkanaal aansluiting 150 mm
Achteraansluiting ja
Bovenaansluiting ja
Gewicht 220 kg - 310 kg
Hoogte pijp aansluiting (hart-maat) 54 cm / 83 cm
Hoogte vision 71 cm / overige 101
Breedte 69 cm
Diepte 66 cm
Bakoven vision gourmet en vision gastronoom gourmet
Profielfoto van Van Kessel Openhaarden en Kachels
Van Kessel Openhaarden en Kachels
Bedafseweg 14, 5406 TM UDEN
maandag
Gesloten
dinsdag
10:30 - 17:00
woensdag
10:30 - 17:00
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 15:00
zondag
Gesloten