Openhaardhout

Wilt u topkwaliteit openhaardhout kopen voor uw kachel of haard? Haardhoutcompany.nl levert strak gestapelde pallets haardhout van hoogwaardige kwaliteit.

Openhaardhout

Op zoek naar de beste kwaliteit openhaardhout met een uitstekende bezorgservice? Dan bent u bij Haardhoutcompany.nl aan het juiste adres! Wij bezorgen topkwaliteit openhaardhout in heel Nederland. Royaal gevulde, strak gestapelde pallets openhaardhout. Kies het haardhout dat het beste bij u past in de hoeveelheid die u nodig heeft en we bezorgen uw haardhout snel op elke werkdag naar keuze.

Soorten openhaardhout

haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten ovengedroogd openhaardhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout.

Haardhout keuzehulp

Welk soort haardhout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u haardhout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze haardhout keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze! Bekijk ook de aanbieding haardhout!