Partner

Haardhoutcompany.nl

Op zoek naar de beste kwaliteit haardhout? Dan bent u bij Haardhoutcompany.nl aan het juiste adres! Wij bezorgen topkwaliteit schoon en droog haardhout in heel Nederland op elke werkdag naar keuze.

Website
algemene informatie

Haardhoutcompany.nl

Op zoek naar de beste kwaliteit haardhout met een uitstekende bezorgservice? Dan bent u bij Haardhoutcompany.nl aan het juiste adres! Wij bezorgen topkwaliteit haardhout in heel Nederland. Royaal gevulde, strak gestapelde pallets openhaardhout. Kies het haardhout dat het beste bij u past in de hoeveelheid die u nodig heeft en we bezorgen uw haardhout snel op elke werkdag naar keuze.

Soorten haardhout

haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten ovengedroogd haardhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout.

Haardhout keuzehulp

Welk soort haardhout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u haardhout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze haardhout keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze! Bekijk ook de aabieding haardhout!

artikelen

10 tips om duurzaam te stoken met haardhout

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven. Maar hoe stook je nou zo duurzaam mogelijk ...

Houtopslag

Op zoek naar een houtopslag om uw haardhout netjes in op te slaan? Haardhoutcompany.nl levert de bet...

Toon alle 10 artikelen
collecties
Haardhoutcompany.nl heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Markerkant 13/10
1314 AN ALMERE

0320 200 500RECENSIES
CONTACT
Markerkant 13/10
1314 AN ALMERE

0320 200 500