string(1) "p"

Petroleumkachel Laser

Een moderne verplaatsbare Laserkachel van Qlima biedt alle comfort van een CV, zoals een thermostaat en een dagtimer.

Petroleumkachel type Laserkachel

En dat waar je maar wilt. De kachels zijn compact en eenvoudig verplaatsbaar van de ene naar de andere ruimte. De spaarstand en vorstbeveiliging maken ze helemaal compleet. Voor deze extra functionaliteiten ten opzichte van een autonome kouskachel is wel een minimum aan stroom nodig.

Slimme mobiele kachel met vorstpreventie
De ingebouwde vorstbeveiliging bewaakt permanent de temperatuur. Daalt deze tot 5°C, dan slaat de kachel automatisch kort aan. Dit houdt de ergste kou uit de lucht en voorkomt bevriezing van waterleidingen in bijvoorbeeld je schuur, garage, tuinkas, werkplaats of het vakantieverblijf.

Direct aangenaam warm
De Qlima Laserkachel is ook een uistekende oplossing wanneer de temperatuur in de ruimte toch voor kortere of langere tijd hoger moet zijn. Het opstarten van een verplaatsbare Qlima kachel duurt slechts 30 seconden en binnen 5 minuten is de ruimte gevuld met een heerlijke, behaaglijke stralingswarmte. Een snelheid en warmte die totaal niet te vergelijken is met de warmte van een elektrische kachel. De warmte van een Qlima kachel voelt namelijk aan als het omslaan van een warme deken.

Laserkachels zijn beschikbaar in 3 capaciteiten (van 3,1 tot max. 4,65 kW) en zijn geschikt voor ruimtes van 50 tot 190 m³).