Partner

Qlima

Qlima is marktleider binnen Europa in mobiele kachels en mobiele airco’s.

algemene informatie

Qlima

Als specialist bieden zij je een compleet assortiment en werken ze voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design. Zo hebben ze in de loop der jaren waardevolle kennis en een goede naam opgebouwd, vooral ook door onvoorwaardelijk te kiezen voor duurzame, kwalitatieve oplossingen.

Waarom Qlima?

De kwaliteit van lucht in huis is een bepalende factor voor het welzijn van de mens. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en het zuurstofgehalte van de lucht beïnvloeden de zintuigen en bepalen de gemoedstoestand. Qlima wil mensen helpen hun klimaat zodanig te beïnvloeden dat ze zich comfortabel voelen. Zes belangrijke redenen om voor Qlima te kiezen hebben ze voor jou een rijtje gezet.

Meer dan 30 jaar actief

Al meer dan 30 jaar richt Qlima zich op klimaatbeheersing in huis. De oprichter kwam in 1980 min of meer bij toeval in aanraking met Zibro Kamin, een verplaatsbare kachel voor huishoudelijk gebruik. Al snel bleek echter de enorme potentie van het product. In de jaren daarna groeit het merk uit tot specialist en totaalleverancier van producten en diensten ter verbetering van het binnenhuisklimaat.

Ruim 4.000.000 producten verkocht

Door de kennis en adviezen consequent uit te dragen en te blijven investeren in relevante innovaties, neemt Qlima een vooraanstaande positie in binnen Europa. Qlima wordt momenteel in ruim twintig Europese landen verkocht via circa 15.000 dealers. Dealers worden goed geïnformeerd en kunnen uitleg geven aan consumenten. Zo hebben reeds meer dan 4.000.000 producten de weg naar de consument gevonden.

artikelen

Petroleumkachel Qlima

Petroleumkachel van Qlima

Petroleumkachel Laser

Een moderne verplaatsbare Laserkachel van Qlima biedt alle comfort van een CV, zoals een thermostaat...

Toon alle 8 artikelen
collecties
Qlima heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Postbus 96
5340 AB OSS

0412694699


RECENSIES
CONTACT
Postbus 96
5340 AB OSS

0412694699