Foto: press_2013//tulp-b-fire-80-gashaard.jpg

Tulp B-fire 80 gashaard

Tulp B-fire 80: krachtpatser van een gashaard.

Tulp B-fire 80: krachtpatser van een gashaard.

TULP presenteert met B-fire 80 een nieuwe gashaard die opvalt door zijn krachtige en levensechte houtvuur. Dit wordt gerealiseerd doordat de haard is voorzien van de 'woodburner'. Deze innovatie zorgt voor een levensecht houtvuur waarbij de houtstammen zeer natuurgetrouw zijn.

De haard is voorzien van een dubbele brander. De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt, geeft de haard een beperkte warmte af en is uitermate geschikt om als sfeerhaard te gebruiken. Door ook de achterste brander aan te zetten, ontstaan er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur een echte warmtebron vormt.

De B-fire 80 laat zich subtiel integreren in de architectuur van de ruimte. Door zijn grote aantrekkingskracht vormt deze haard bijna vanzelfsprekend het middelpunt van de ruimte. Hij laat zich aan iedere interieurstijl aanpassen, van modern industrieel tot romantisch modern.

Iedereen kan genieten van een sfeervol en realistisch 'houtvuur' met het gemak van een gashaard.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen: 65 cm hoog, 80 cm breed, 36 cm diep
Verkoopadviesprijs: € 3.995,- incl btw.

Kijk voor meer informatie op: www.tulp.eu.

Publicatiedatum: 15 juli 2013

Reacties