Foto: /246109.jpeg

Keep the fire burning

Steeds meer liefhebbers van een haard ontdekken het gemak van gas: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening.

Steeds meer liefhebbers van een haard ontdekken het gemak van gas: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening.

Stoken op gas is behalve makkelijk, ook schoon en veilig, met een prachtig mooi vlammenspel. Bellfires is in Nederland een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Nieuw in de collectie zijn de View Bell en Corner Bell; behalve in Large en Small, nu ook in Medium. Warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl.

Noviteiten najaar 2010

View Bell Medium
De meest exclusieve eigenschap van de View Bell-collectie is het driezijdige vlambeeld. De nieuwe Medium-uitvoering is 85 cm breed en biedt een panoramisch zicht op het vuurspektakel. Mooi design gaat hand in hand met kwaliteit, veiligheid en optimaal bedieningsgemak. De haard is immers met een afstandsbediening vanuit elke hoek van de kamer te bedienen. View Bell gashaarden: minimalistisch design, maximale vuurbeleving.

Corner Bell Medium
De Corner Bell is een breed toepasbare hoekhaard met een tweezijdig glasvlak. De nieuwe Medium-variant biedt een podium van maar liefst 85 cm voor een fascinerend en zeer natuurgetrouw vlammenspel. Sfeerbeleving en bedieningsgemak in optima forma.

Keramische branders

Eén van de unieke kenmerken van Bellfires gashaarden zijn de in eigen beheer ontwikkelde keramische branders, die zowel bij hoge als lage vlammen een zeer realistisch vuurbeeld laten zien.

Showroom

Speciaal voor consumenten heeft Interfocos, het bedrijf achter de merken Bellfires (gas­haar­den), Barbas (hout­haar­den) en Continental Fires (LED-haar­den), in Bladel - net onder Eindhoven - een fantastische fabrieks­showroom ingericht, waar deskundige mede­wer­kers graag per­soon­lijk alle noviteiten en mogelijkheden tonen. Maak hiervoor een afspraak met de klantenservice via 0497-339200.

Over Bellfires

De geschiedenis van Bellfires gaat terug tot 1928. Vandaag de dag wordt álles in eigen huis gedaan: van research en productontwikkeling tot aan de productie. Bellfires investeert in ecologische en duurzame oplossingen. Hierbij wordt strikt rekening gehouden met de allerlaatste en zelfs toekomstige Europese emissienormen. Kenmerkend voor de gashaarden van Bellfires is dan ook een maximaal rendement gepaard aan een minimale uitstoot. Elke haard is uniek, want wordt klantorder specifiek gemaakt. Er zijn maar liefst 16.000 verschillende combinaties mogelijk. Het tijdloze design, de kwalitatief hoogstaande constructie en gebruiksvriendelijkheid zorgen voor vele jaren onbezorgd haardplezier.

Meer informatie: www.bellfires.com

Publicatiedatum: 2 september 2010

Reacties