Foto: global-fires-betaalbaar-design

Global Fires gashaard: betaalbaar design

Global Fires maakt luxe gashaarden bereikbaar.

Tijdens koude winters gaat er niets boven het aansteken van een haard. Om de luxe van een gashaard voor iedereen bereikbaar te maken, lanceert DRU Verwarming het nieuwe merk Global Fires. Met een veelzijdige collectie gashaarden verenigt Global Fires betaalbaar design met innovatieve techniek. De compacte inbouwhaarden, met gesloten of open verbranding, kunnen naar eigen wens worden samengesteld.

Hoog rendement

Een gashaard van Global Fires zorgt in een woonkamer, keuken of slaapkamer voor sfeer, comfort en warmte. Alle haarden, met afstandsbediening, kenmerken zich door een hoog rendement en een laag gasverbruik. Hierdoor is een gashaard een prima bijverwarming. De haarden zijn aantrekkelijk geprijsd en dus een slimme investering. Bovendien zijn de haarden, met een diepte van slechts 29 cm, ruimtebesparend en eenvoudig in elk interieur te plaatsen.

Favoriete combinatie

Global Fires biedt de consument de mogelijkheid om een haard zelf samen te stellen. Voor het branderbed is er een keuze uit levensechte houtblokken of witte kiezelstenen. Met hout krijgt de haard een warme en klassieke look; kiezelstenen zorgen juist voor een strakke en moderne uitstraling. De binnenbekleding kan modern worden afgewerkt met Zwart Glad of spiegelend Ceraglass. Terwijl Natural Glad of Steen Classic weer beter past in een klassiek interieur.

Global Fires

Global Fires.

Overal te plaatsen

Alle gesloten haardmodellen van Global Fires worden uitgevoerd met het unieke PowerVent® systeem. Hiermee kan bijna overal een gashaard worden geplaatst. De afvoer heeft een geringe diameter van 10 cm en kan tot wel 36 meter horizontaal, verticaal of via bochten naar de buitenlucht worden weggewerkt. Door de flexibele mogelijkheden is het systeem dan ook een ideale oplossing voor de plaatsing van een gashaard in een tussenwoning of appartement.

Prijzen van de Global Fires gashaarden variëren van € 2.550,00 tot € 3.120,00.

Meer informatie: www.globalfires.nl

Publicatiedatum: 16 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties