Foto: 281699

Dry River Bed voor TERRA inbouwgashaarden

De FLAM TERRA inbouwgashaard is sinds kort ook verkrijgbaar met een branderbed dat oogt als een droge rivierbedding waar de vlammen elegant doorheen meanderen.

De FLAM TERRA inbouwgashaard is sinds kort ook verkrijgbaar met een branderbed dat oogt als een droge rivierbedding waar de vlammen elegant doorheen meanderen.

De Dry River Bed bodem is het resultaat van een samenwerking van FLAM met engineering- en designpartner hegge ID.

 

De nieuwe, keramische bodembedekking combineert functionaliteit en veiligheid met design en puur kijkplezier. Naast de Dry River Bed-uitvoering is de TERRA gashaard ook verkrijgbaar met andere bodem- of wandmaterialen, zoals keien, kryptoniet of een houtstammenset. Op die manier kan op elk interieur worden aangesloten.

Met een rendement van 87% (en 80% op laag warmtevermogen) is de TERRA ook uiterst efficiënt. De gashaard is daarnaast uitgevoerd met ionisatie-vlambeveiliging die een waakvlam overbodig maakt. Onnodig 'sluipverbruik' is daarmee dan ook verleden tijd.

FLAM is al 75 jaar lang een bekende naam in de wereld van sierhaarden en dan vooral bij de haarden op 'vaste brandstoffen', zoals hout. De producten en inspanningen van het bedrijf combineren rendement en zuinigheid met comfort en duurzaamheid. Als enige in de sector behaalt FLAM zowel de Europese normen en keuringen DIN, CE als het Amerikaanse E.P.A.. FLAM biedt meer dan 300 inbouwhaarden en voorzetkachels, waarvan er in de 1200 m² grote fabrieksshowroom zo'n 100 te vinden zijn.

Publicatiedatum: 15 april 2012

Meer informatie: www.flam.be

Reacties