Foto: Global-Fires-gashaard-design

Design gashaarden Global Fires

Global Fires introduceert nieuwe, betaalbare design gashaarden

DRU bestaat al meer dan 260 jaar en is al jaren toonaangevend in gashaarden. Met het merk Global Fires maakt DRU een luxe gashaard voor iedereen bereikbaar. De aantrekkelijk geprijsde inbouwhaarden zijn voorzien van een innovatieve brandertechniek. Global Fires heeft de collectie nu uitgebreid met zes nieuwe, extra brede modellen van 100 of 120 cm. Daarbij is een keuze mogelijk uit een frontmodel, hoekhaard of driezijdige gashaard.

Compact design

De Global 100 en 120 modellen kenmerken zich door minimale lijsten en een breed panoramisch vuurzicht. Het glasraam heeft een hoogte van 42 cm. Door de geringe inbouwdiepte van 36 cm zijn de gashaarden, met een schouw of front, eenvoudig in elk interieur te plaatsen.

Zelf samenstellen

Een gashaard van Global Fires kan helemaal zelf worden samengesteld. Met levensechte houtblokken krijgt het branderbed een klassieke look. Glas antraciet of witte kiezelstenen zorgen juist voor een strakke, moderne uitstraling. De binnenbekleding kan worden afgewerkt met Zwart Glad of spiegelend Ceraglass.

Het gemak van gas

Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Met een rendement van 88% is een inbouwhaard van Global Fires een prima bijverwarming. Daarnaast zorgen de hoge vlammen voor sfeer in je huis. Alle haarden zijn voorzien van afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostaat en klokfunctie. Met slechts één druk op de knop brandt het vuur.

Flexibel inbouwen

Met het unieke PowerVent® systeem van Global Fires kan bijna overal een sfeervolle gashaard worden geplaatst. Er is daarvoor geen ingrijpende verbouwing nodig. De speciale afvoer kan tot 60 meter in alle richtingen naar de buitenlucht worden weggewerkt. Door de flexibele mogelijkheden is het systeem ideaal voor tussenwoningen en appartementen.

Een Global Fires 100 of 120 gashaard is er al vanaf € 2.850,-

Meer informatie: www.globalfires.nl

Publicatiedatum: 3 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties