Foto: 260508

BellFires introduceert gashaardenconcept

Batibouw introduceert Bellfires, een revolutionair gashaardenconcept: de Derby 3.

Batibouw introduceert Bellfires, een revolutionair gashaardenconcept: de Derby 3.

Zowel qua design als veiligheid zet de Derby 3 de nieuwe standaard op het gebied van gashaarden.

Derby 3

Bellfires introduceert zeven jaar na het eerste zogenaamde 'hidden door' concept voor gashaarden nu een volledig nieuw concept, met de focus op veiligheid en design. De Derby 3 is het eerste model dat uitgevoerd is met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en betrouw­baar­heid; ook in extreme situaties.
De Derby 3 is er in twee varianten: met het nieuwe Floating frame en met de nieuwe Hidden door. Optioneel leverbaar met diverse interieurs, waaronder zwart spiegelend keramiek voor een bijzonder stijlvolle vuurbeleving.

Floating frame

Qua design is de Derby 3 zeer innovatief. De specialisten van Bellfires hebben namelijk een volledig nieuw concept ontwikkeld met de naam Floating frame. Dit is gebaseerd op het optisch laten zweven van een zwaar, 8 mm profiel waarachter het keramische glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard.

Hidden door

Daarnaast is er de Derby 3 met een volledig nieuw 'hidden door' systeem: met gescreende zwarte glasranden voor een zeer modern en strak uiterlijk. De in eigen beheer ontwikkelde keramische branders laten zowel bij hoge als lage vlammen een zeer realistisch vuurbeeld zien.

Uitnodiging Brussel

Ook dit jaar presenteert Bellfires zich weer op de Batibouw-beurs in Brussel. Met diverse nieuwe haarden en kachels die voorzien zijn van de allernieuwste technische ontwikkelingen.
Expohallen Brussel: Hal 6, stand 313
Professionele dagen: 24 en 25 februari
Dagen voor particulieren: 26 februari tot en met 6 maart

Reacties