Foto: 251927

Bellfires: gashaard als room divider

Bellfires is in Nederland een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Nieuw in de collectie is de View Bell Room Divider Medium: een gashaard die maar liefst van drie verschillende kanten een panoramisch zicht biedt op het vuur.

Bellfires is in Nederland een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Nieuw in de collectie is de View Bell Room Divider Medium: een gashaard die maar liefst van drie verschillende kanten een panoramisch zicht biedt op het vuur.

Ideaal als levendige room divider tussen bijvoorbeeld de woonkamer en eethoek. Bellfires gashaarden: minimalistisch design, maximale vuurbeleving.

Noviteit winter 2010: View Bell Room Divider Medium

De meest exclusieve eigenschap van de populaire View Bell-collectie is het driezijdige vlambeeld. Ook de nieuwe View Bell Room Divider boeit van drie kanten. Onbelemmerd, dankzij de haast onzichtbare fronten van keramisch glas. Behalve in Large, nu – nieuw – ook in Medium-uitvoering. Een eigentijdse én tijdloze inbouwhaard die uw ruimte op originele wijze verdeelt. Voor diegenen die houden van ‘anders dan anders’ en dit ook in hun interieur duidelijk willen maken.
Mooi design gaat hand in hand met kwaliteit, veiligheid en optimaal bedieningsgemak. De haard is immers met een afstandsbediening vanuit elke hoek van de kamer te bedienen. Vuurbeleving in de 21ste eeuw.
Richtprijs: € 3.985,-.


Het gemak van gas

Steeds meer liefhebbers van een haard ontdekken het gemak van gas: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening. Stoken op gas is behalve makkelijk, ook schoon en veilig, met een prachtig mooi vlammenspel. Warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl.

Keramische branders

Eén van de unieke kenmerken van Bellfires gashaarden zijn de in eigen beheer ontwikkelde keramische branders, die zowel bij hoge als lage vlammen een zeer realistisch vuurbeeld laten zien.

Showroom

Speciaal voor consumenten heeft Interfocos, het bedrijf achter de merken Bellfires (gashaarden), Barbas (houthaarden) en Continental Fires (LED-haarden), in Bladel - net onder Eindhoven - een fantastische fabrieks­showroom ingericht, waar deskundige medewerkers graag persoonlijk alle noviteiten en mogelijkheden tonen. Maak hiervoor een afspraak met de klantenservice via 0497-339200 of kijk voor meer informatie over Interfocos en openingstijden van de showroom op www.interfocos.com.

Reacties