string(1) "p"

I-FRAME 38 63 FRONT van Helex

Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht.

I-FRAME 38 63 FRONT

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel. Door zijn beperkt vermogen is deze haard juist geschikt voor kleinere kamers, maar ook in een keuken zal hij een sfeervol middelpunt zijn. Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneeel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De I-Frame 38 63 front is door zijn verticale ontwerp zeer breed inzetbaar. Of het nu in een kastenwand is of in een strakke schouw, dit haardje zal overal bij passen. Het toestel valt bijna niet op door zijn geringe maten, hierdoor valt het vuur beter op. De ruitconstructie heeft zich in de andere I-Frames ruimschoots bewezen, veel glas met minimalistisch staal in het zicht. De haard kan geïnstalleerd worden met een afvoer naar boven, maar deze mag ook rechtstreeks naar achteren door de muur naar buiten.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.helex.nl