I-FRAME 2.0 – 63 63 FRONT / IN DE HOEK van Helex

De I-Frame 6368 is een veelzijdige haard. Omdat deze haard zo compact is, is het een perfect toestel om om in een hoek te plaatsen.

I-FRAME 2.0 – 63 63 FRONT / IN DE HOEK

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. 

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Andere opties zijn de toestellen te laten leveren met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. De I-Frame 6368 is een veelzijdige haard. Omdat deze haard zo compact is, is het een perfect toestel om om in een hoek te plaatsen. Hij kan diep in de hoek worden geplaatst zodat de opstelling niet te veel ruimte van de kamer in beslag neemt.

Met de additionele zwart glazen achterwand, kunt u optisch meer diepte creëren. De vlammen zullen spiegelen in het glas en een levendig schouwspel laten zien. De haard bevat een dubbele brander waardoor de warmteafgifte perfect afgestemd kan worden op de opstellingsruimte. De branders kunt u hoger en lager zetten.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze haarden klik hier.