string(1) "p"

Trimline 120 HOEK L/R

De I-Frame van Helex kan volledig in de wand worden geplaats, hierdoor is er nauwelijks zicht op stalen delen of lijsten.

I-FRAME 2.0 – 120 38 HOEK L/R

De I-Frame van Helex kan volledig in de wand worden geplaats, hierdoor is er nauwelijks zicht op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. Door de grote vorm van het glas heeft u een prachtig zicht op de realistische vlammen.

De toestellen worden net als alle andere I-Frames geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Andere opties zijn om de toestellen te laten leveren met een lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De brander is gesplitst in twee delen. Deze kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. Hiermee kunt een kleiner vuurbeeld instellen waarbij de hitte afgifte en het gasverbruik substantieel af zullen nemen. U kunt de brander ook laten moduleren van hoog naar laag. Ook dan zal een besparing optreden zonder dat dit het vuurbeeld hinderlijk zal beïnvloeden.

Wilt u het toestel met uw telefoon kunnen bedienen dan is daar een optionele WiFi module voor beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier.