Terugblik: Faber stand op ISH zeer druk bezocht

De stand van Faber is op de ISH beurs erg vaak bezocht door enthousiaste bezoekers

24 April 2019

"Met veel plezier hebben wij een enorm aantal bezoekers op en rond de Faber ISH stand mogen verwelkomen. De belangstelling voor de serie nieuwe MatriX ‘Linear Fires’, en in het bijzonder de e-Matrix, was alle dagen groot." vertelt Faber.

De aangename sfeer van ‘loungen aan het strand’, tussen inspirerend gestylede schouwen, bleek een prima basis voor levendige en ontspannen gesprekken. Hierbij wil Faber alle gasten en belangstellenden nog eens bedanken voor hun bezoek en interesse.

Tijdens de ISH beurs waren er veel trends van Faber te zien. Vooral de nieuwe collectie, MatriX 'Linear Fires', viel erg in de smaak. Met deze collectie kan je alles naar jouw eigen smaak maken. Zelfs is het mogelijk om de brandstof te kiezen voor deze nieuwe haarden. Word het gas, biopropaan of kies je voor duurzaam en ga je voor een elektrische haard? 

Een Faber haard past in elk interieur, zeker omdat Faber zich ook altijd bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieur.

In de speciale versie van het Faber Trendboekje kan je alle trends, die ook op de ISH beurs te zien waren, nog eens rustig bekijken. 

Wil je meer weten over de haarden van Faber? Kijk dan even op www.faber-fires.eu