Foto: Stovax-Gazco-shop-in-shop

Stovax en Gazco openen samen met dealers eerste Shop in Shop winkel

Het voornemen van Stovax en Gazco is om in elke provincie een Shop in Shop te openen voorzien van alle elektrische modellen die Gazco produceert.

Een Shop in Shop heeft een vloeroppervlakte van minimaal 35²meter. Deze bevindt zich in een aparte ruimte van de overige showroom of deze word gerealiseerd.

Na de eerste gesprekken laten wij een 3D kleuren lay-out van de ruimte maken en bespreken deze met de dealer. Zodra deze akkoord is tekenen wij een overeenkomst tot samenwerking en gaan we aan de slag.

Met de 3D lay-out in de hand gaat de dealer als eerste aan de slag met het realiseren van de ruimte het verven van de wanden eventueel aanpassen van de vloer, pafon en zorgen dat alle elektra op de juiste plaats aanwezig is.

Op de achtergrond worden in Engeland alle producten op order gezet en besteld. De inbouwmodellen worden gelijk afgestuurd zodat de dealer deze gelijk kan inbouwen.

De overige vrijstaande modellen worden tegelijk met de podiums voor de vrijstaande modellen, alle logo’s en reclame uitingen besteld en klaar gezet voor transport.

Er is continu overleg tussen de dealer en de sales manager die de het project begeleid.

Op het moment dat de winkel klaar is voor de final touch worden alle overige producten afgestuurd.

In deze laatste fase worden alle producten en uitingen met medewerking van de sales manager op de juiste plaats gezet en of gehangen.
Op dit moment zijn er twee Shop in Shops operationeel: De Griffioen in Rotterdam (Zuid-Holland) en Krul Alltech in Benningbroek (Noord-Holland).
Klaver in Dokkum (Friesland) zal maart-april operationeel zijn.

Verder zijn de voorbereidingen voor Gelderland opgestart en zijn de intentie verklaringen tot een samenwerking in Utrecht en Overijssel een feit. Door deze samenwerking met onze dealers bieden wij de consumenten de mogelijkheid alle elektrische Gazco producten te kunnen bewonderen, tevens creëren wij meer consumenten bezoeken naar de Shop in Shop winkels. Echter zal het altijd de consument zijn die bepaald waar men het product aanschaft.

Meer informatie: www.stovax.com

Reacties