Foto: 2014/Faber_Post_1.png

Faber introduceert de Intelligent Technical Control App

Comfort en milieu gaan hand in hand anno 2014 met de Faber Intelligent Technical Control App.

Faber, marktleider in haarden, komt met de Intelligent Technical Control (ITC) app. Via deze app op smartphone, tablet of computer kan de gashaard worden bestuurd op afstand. Via een wifi verbinding wordt contact gelegd met de brander. De app is voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Ecoboost stand. Met deze stand kunt u tot maar liefst 70% besparen op uw gasverbruik. Daarnaast verschaft de app ook handige informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard. Een brandende gashaard kan zo urenlang ook digitaal boeien.

Levenslange garantie

Faber geeft op al haar nieuwe gashaarden een levenslange garantie. Voorwaarde voor deze garantie is correcte installatie in combinatie met het gebruikelijke jaarlijkse onderhoud. De garantie kan na aankoop en installatie direct online via onze website worden geregistreerd. Tijdens de online registratie kan men kiezen uit een tweetal verschillende onderhoudsabonnementen welke een vereiste is voor deze levenslange garantie. De ITC app zorgt ervoor dat deze jaarlijkse onderhoudsbeurt niet kan worden vergeten.

Service via Faber of erkende dealer

Het service abonnement wat bij de garantie hoort kan op 2 manieren worden afgesloten. Tijdens de online registratie kunt u kiezen of het jaarlijks onderhoud aan uw nieuwe Faber gassfeerhaard gedaan zal worden door uw erkende Faber dealer of dat u dit door Faber zelf wilt laten doen. Beide manieren bieden een identieke service.

Meer informatie over Faber de ITC app vind je hier.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties