CV-inbouwhaard Hoxter

Een CV-inbouwhaard van Hoxter ziet eruit als een gewone inbouwhaard.

CV-inbouwhaard Hoxter

Een Hoxter cv-inbouwhaard is als een cv-ketel in je woonkamer, die niet enkel de woonkamer verwarmt, maar ook de andere ruimten en het sanitaire water. Met een cv-inbouwhaard van Hoxter kan je zoveel meer doen met houtenergie. Je brandstofkosten worden minimaal, alsook je bijdrage tot het broeikaseffect en dit op een veilige, duurzame manier. Wie interesse heeft in een cv-inbouwhaard kan beroep doen op de Dutry cv-service, waarbij ze een gedetailliëerde berekening maken van alle warmtebronnen en verbruikers in de woning met de Biomass Homeplanner.

Verbrandingstechniek

De uitgelezen verbrandingstechniek van Hoxter zorgt daarenboven voor toprendementen van 80 tot 89 % en uiterst schone rookgassen. Aan alle toestellen kan ook de ABRA 6 gekoppeld worden, die zorgt voor een volautomatische luchtsturing. Hoxter is een innoverend bedrijf, dat tal van nieuwigheden ontwikkelde, zoals de eerste hoekhaard met dubbel glas.

Hoxter biedt ook een gamma accumulatiehaarden aan, die extra warmte opslaan en als stralingswarmte in de ruimte brengen. Dit kan met accumulatieringen bovenop het toestel of met een extra accumulatiemassa ernaast. Uiteraard is een modern gebruikscomfort gegarandeerd, met ondermeer liftdeuren, koude handgrepen, een schoon blijvend glasraam, eenvoudige reiniging, vulling vanuit een andere ruimte en nog veel meer.

Hoe kun je inbouwhaarden bouwen die warmte opslaan in water of steen?