Partner

Dutry & Co.

Dutry & Co, specialist in speksteenkachels, hout- en pelletkachels, haarden, fornuizen & houtovens. De magie van het houtvuur fascineert ons bedrijf al 200 jaar. Vlammenspel en stralingswarmte doen een huis leven. Een heerlijk gezond binnenhuisklimaat, slimme design en milieubewuste energiebesparing staan centraal. Dutry & Co gaan steeds voor eigentijdse topmerken met een warme service : speksteenkachels en andere houtkachels, pelletkachels, haarden, fornuizen en houtovens.

MEER TONEN
algemene informatie

Profiel

Het bedrijf Dutry & Co, dat al ontstond in 1812 is vandaag één der topbedrijven op de markt van kachels en haarden in België. Het is gelegen te Deerlijk, vlakbij Kortrijk.
Dutry & Co is vooral actief als exclusief invoerder van topmerken uit Scandinavië en Nederland.
Dutry & Co is een bedrijf met een uitgebreide ervaring in marketing, reclame, public relations en verkoop. De meest opvallende verwezenlijking is de succesvolle introductie van de Tulikivi speksteenkachels in België. Voor Tulikivi is België nu het tweede grootste exportland, na het grote Duitsland.

Dutry & Co

Het select netwerk van Dutry & Co van meer dan 50 vakhandelaars combineert ervaring met zin voor innovatie. Hoofd- of bijverwarming, hout en/of pellets, cv-aansluiting, bakoven of kookplaat,... In de internationale toonzaal (1.750 m2) vind je het ruimste aanbod.

De nieuwste ontwikkelingen bij Dutry & Co betreffen de C02-neutrale woningen, die uitsluitend hernieuwbare energie verbruiken. Ze beschikken over diverse cv-houtkachels en cv-pelletkachels voor verwarming en sanitair warm water, voor oudere woningen tot de modernste lagenergiewoningen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

artikelen

Hoxter Haka 150/57h

Hoxter heeft alweer nieuwe haarden toegevoegd aan hun reeds complete gamma. Deze maal gaat het om gr...

Tulikivi Raita 15 Nobile

De nieuwe superstrakke “Karelia” massakachels in speksteen zijn nu ook beschikbaar in een revolu...

Toon alle 13 artikelen
collecties
Dutry & Co. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Jagershoek 10
8570 Anzegem

003256776090


RECENSIES
CONTACT
Jagershoek 10
8570 Anzegem

003256776090