CMG cv-kachel

Zeer fraaie pelletkachel met minimalistisch design.

De Rafale pelletkachel

Minimalistische basislijn in gelakt staal, stijlvolle soberheid. Dit is de eerste pelletkachel die is uitgerust met de verstelbare F.L.A.P.-verdelers (FLAP = Flow Louvers Air Path) voor een betere verdeling van de warme lucht. Dankzij het F.L.A.P. -systeem kan de warmeluchtstroom erg makkelijk in eender welke richting worden geblazen.

AFSTANDSBEDIENING (meegeleverd)
Met de infrarood-afstandsbediening kan de kachel op afstand worden in- en uitgeschakeld en kunt u de ingestelde temperatuur wijzigen.

DRAADLOZE BEDIENING (optioneel)
Via de optionele draadloze bediening kunnen alle functies van de kachel makkelijk worden beheerd.

Optimaal rendement

Dankzij een intelligente technologie en het gebruik van specifieke materialen slagen we erin met pellets een thermisch rendement van meer dan 90 % te realiseren. De optimale verhouding tussen verbruik en rendement zorgt ervoor dat deze grondstof de meest efficiënte brandstof is op de hedendaagse markt.

PRECISIE
Ieder toestel controleert continu de kamertemperatuur waardoor de warmteafgave van de kachel doorlopend wordt aangepast.

OPTIMALE VERBRANDING
De software in de kachel is voorzien van twee door ons ontwikkelde systemen (KCC en APS). Deze systemen zorgen steeds voor een optimale verbranding en vermijden overdadig verbruik en brandstofverspilling.

Beschikbare kleuren