Profielfoto van Dreamfire Pelletkachels

Dreamfire Pelletkachels

Hollendeind 2, 5076 NH HAAREN

Over ons

Dreamfire is een dealer van KWB en een importeur van Caminetti Montegrappa pelletkachels, houtkachels en cv kachels. Pelletkachels zijn te variëren qua model, kleur, grootte en vermogen. Daardoor zijn de pelletkachels geschikt voor allerlei ruimtes, van woonhuizen tot boerderijen en van overheidsgebouwen tot grote bedrijfsruimten.Dreamfire levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Bedrijven kunnen profiteren van een milieu investeringsaftrek. Vraag Dreamfire naar de mogelijkheden daarvoor.

Caminetti Montegrappa

Dreamfire pelletkachels uit Haarden is in 2006 begonnen met pelletkachels. Na eerst diverse merken te hebben verkocht, zijn ze vanaf najaar 2010 importeur van Caminetti Montegrappa pelletkachels geworden. Deze pelletkachels onderscheiden zich door kwaliteit en design wat voor Dreamfire heel belangrijk is. Deze nieuwe generatie kachels helpt huishoudens én bedrijven zuinig en comfortabel de winter door. Een perfecte dosering van de pellets zorgt al snel voor een besparing tot wel meer dan 50% op de gasrekening.

Showroom

Niets brengt zoveel sfeer en gemak als een pellet- of houtkachel. Je kunt langskomen in de showroom van Dreamfire om diverse modellen te bekijken. Onder het genot van een heerlijke kop koffie informeren ze jou over de verschillende mogelijkheden. Ondertussen kun je alvast genieten van de warmte en sfeer die de pelletkachels uitstralen. Dreamfire staat je graag met raad en daar bij tijdens jouw zoektocht naar de kachel die het best bij jou past.