Foto: press_2013//ruby-fires-cilo.jpg

RUBY FIRES introduceert DESIGNVUUR CILO by Hans Daalder

Het design van productontwerper Hans Daalder staat voor strak en eenvoud. Exclusief voor Ruby Fires heeft hij indoor & outdoor vuur Cilo ontworpen van hoogwaardig zwart gecoat metaal.

Het design van productontwerper Hans Daalder staat voor strak en eenvoud. Exclusief voor Ruby Fires heeft hij indoor & outdoor vuur Cilo ontworpen van hoogwaardig zwart gecoat metaal.

De grote opening maakt dat de vlammen altijd perfect zichtbaar zijn. Door het unieke design met de ronde vormen is het een prachtig object, ook wanneer het vuur niet aangestoken is. Door de toevoeging van wielen is de Cilo flexibel wat betreft toepassingen: Verplaats het vuur naar elke gewenste plek! Uiteraard geeft de Cilo ook een extra dimensie aan de omgeving wanneer deze op een vaste plaats opgesteld wordt. De Cilo wordt standaard uitgevoerd inclusief RF Ceramic Burner. Adviesverkoopprijs: 995,-

INDOOR- OUTDOOR modellen BETONLOOK

Minimalistische vormgeving, gecombineerd met de uiterlijke eigenschappen van beton maken deze bio ethanol sfeervuren tot iets bijzonders voor elk interieur, tuin en terras. Tijdloos, stijlvol en duurzaam; de Ruby Fires betonlook modellen geven een extra dimensie aan iedere ruimte.

De sfeervuren lijken massief en zwaar, maar schijn bedriegt! Door het gebruik van Castle Stone (een composiet van gemalen steen en kunststof) blijft het gewicht relatief laag maar het geeft de modellen een karakteristieke, stoere betonlook. Deze look is niet van echt beton te onderscheiden en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Dit duurzame materiaal is eenvoudig te onderhouden. De keramische brander in RVS uitvoering en de glasschermen zorgen voor een chique uitstraling.

Doordat het gewicht handzaam is en de sfeervuren geen aansluitingen vereisen, is plaatsing én verplaatsing eenvoudig. Een opstelling op een vaste plaats behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Zelfs wanneer het vuur niet brandt, zijn deze objecten ware eyecatchers! Adviesverkoopprijzen: vanaf 599,-

De Rolls Royce onder de branders!

Waarom zou u kiezen voor een onveilige brander als er ook een systeem op de markt is waarvan de veiligheid bewezen is?

Alles wijst erop dat de open branders op pure vloeistof in de toekomst verboden zullen worden vanwege hun onveiligheid. Eén van de eisen zal zijn dat een brander geen vloeistof mag morsen bij een schuine stand. Dit is bij een open brander altijd het geval. De Ruby Fires keramische brander is uitvoerig getest en volledig veilig bevonden. De RF keramische brander bevat een absorberende kern, die de bio-brandvloeistof opneemt. Dit is het enige goede en veilige brandsysteem op de markt. Niet de vloeistof brandt, maar de verdamping uit de keramische steen. De poreuze steen zorgt ervoor dat de verdamping –en dus de verbranding- zeer geleidelijk gebeurt.

Deze wordt dan ook door de keuringsinstituten gezien als de Rolls Royce onder de branders. En dat voor de prijs van een middenklasser!

Reacties