Trimline 75E Solus Corner elektrische haard

Elektrificeer jouw haard en creëer een sfeervol interieur

De Trimline 75E Solus hoekhaard is ideaal voor het creëren van een sfeervol interieur. Geniet van de dansende vlammen vanuit twee verschillende hoeken. Deze haard past vrijwel overal in huis; alles wat je nodig hebt is een mooie opstelplek en dan kun je volop genieten!

De Trimline 75E Solus fronthaard nodigt uit tot romantische avonden bij de open haard. Dit veelzijdige toestel kan perfect worden ingebouwd of gecombineerd worden met een meer traditionele schouw.

Met de Trimline 75E Solus Panoramische haard geniet je van een prachtig vuurbeeld vanuit drie verschillende hoeken. De dansende vlammen creëren gelukkige momenten en bieden tijd voor reflectie, zowel alleen als in het gezelschap van dierbaren. Laat dit vuur je huis vullen met een levendige energie!

Versterk de sfeer rond het vuur en breng het naar de ruimte met een Solus Ambient Lighting Set, waarmee je een extra interactieve dimensie aan de omgeving kunt geven. Deze aanvullende verlichting biedt 15 kleurmodi en kan worden afgestemd via de afstandsbediening van het apparaat of rechtstreeks via je smart-device.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website. Uiteraard kun je ons ook volgen op Pinterest. Je bent natuurlijk ook welkom bij één van onze dealers.