Modulaire houtkachel , de Trimline Woody Grid

De Trimline Woody Grid is een modulaire houtkachel met uniek design.

De stoere kachel kan je uitbreiden met verschillende onderdelen tot jouw ideale haardmeubel. Een originele look die je zelf samenstelt.

Stel je eigen houtkachel samen

De Trimline Woody Grid is ontworpen door Elke van Raamsdonk. Haar ontwerpen zijn gebaseerd op kleurrijk denken, een beetje anders zijn en symmetrie. Dat maakt dat de Woody Grid ook perfect in jouw interieur past! De kachel heeft standaard een vierkant of rechthoekig blok onder de kachel. Met extra blokken heb je de mogelijkheid om naar wens te combineren en te bouwen. Zo bepaal je zelf de grootte van je meubel en hoe de opstelling eruit komt te zien. Jouw droomkachel was nog nooit zo dichtbij!

De blokken zijn perfect om haardhout in op te slaan en doordat er deurtjes en schapjes kunnen worden toegevoegd, zijn de blokken ook handig om andere spullen en accessoires in op te bergen. De deurtjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Dusty White, Ginger Yellow, Ice Blue, Terra Berry. Zo krijgt je kachel de uitstraling van een meubel en past hij altijd bij jouw wensen voor het interieur.

De verbrandingskamer is gekeurd volgens de BImSchV Stufe norm. Deze Duitse norm is één van de zwaarste normen in Europa en onderscheid zich van andere normen door het eisen van zeer lage emissiewaarden van stof en CO voor hout gestookte toestellen. De Trimline Woody Grid voldoet door deze zeer goede prestaties, ruimschoots aan de eisen van het nieuwe Europese keurmerk “Eco Design”. De kachel is er standaard in twee varianten: