Foto: 2022/element4-e125.jpg

Maak kennis met de spectaculaire Ambiance 125 e!

De afgelopen periode zijn we achter de schermen drúk bezig geweest met de realisatie van een nieuwe elektrische haard. Nu is het eindelijk zover: vanaf oktober is de 'Ambiance 125 e' op de markt

17 Oktober 2022

Onze nieuwste elektrische aanwinst beschikt over een zeer realistisch vuurbeeld dat bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Met haar drie verschillende vuurbeelden en breedte van 125 cm is deze haard een prachtige sfeermaker in zowel moderne als landelijke interieurs. Groot voordeel van deze haard is dat zij overal te plaatsen is zonder rookkanaal en een prettige warmte geeft van 1,5 KW.

Alvast een impressie? Check dan snel de introductie movie! 

Handig one box systeem!

De Ambiance 125 e wordt geleverd als een zogeheten 'one box systeem'. Dat betekent dat er standaard een 3-zijdige haard geleverd wordt, die ook als hoek- of fronthaard kan worden uitgevoerd. Net als de andere haarden van Element4 beschikt de Ambiance 125 e over een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 40 cm. De haard wordt geleverd met een handzender en kan eveneens bediend worden met de gratis bijbehorende app.

De nieuwe Ambiance 125 e met eigen ogen zien?

Kom langs in onze nieuwe showroom aan de Simon Stevinweg 6A in Zwolle. Een afspraak maken is niet nodig. We zien u graag!

Reacties