De Kalfire E-65" elektrische open haard met Media Wall

De Kalfire E-65" brengt een nieuwe dimensie van sfeer in elke woonruimte. Deze elektrische haard biedt een realistische vuurervaring die je interieur transformeert.

De Kalfire E-65" 

Met zijn levensechte dansende vlammen, warme gloed en gloeiende houtblokken is het bijna niet te onderscheiden van een echte open haard. Pas eenvoudig het vuurbeeld aan jouw smaak aan met de handige afstandsbediening of via de KalfireConnected app.

De Kalfire E-65" is ontworpen met precisie en stijl. Met een breedte van 147 cm past hij perfect bij 65” televisies, waardoor hij naadloos integreert in je woonkamer. Het strakke, moderne ontwerp verrijkt elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe.

Dit E-series model (zie foto) is voorzien van de Media Wall. De Media Wall is als accessoire verkrijgbaar bij de E-55'' en E-65'' en stelt je in staat om je eigen cinewall te creëren voor je 55'' of 65'' televisie. De Media Wall is uitgerust met geïntegreerde LED-strips die zijn opgenomen in de lichtprogramma's van de haard, waardoor je een complete, op maat gemaakte haardoplossing krijgt.

Meer informatie
Wil je de haard ervaren en de warmte voelen? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt. Je kunt ook onze website bezoeknen voor meer inspiratie en/of volg on sop soclal media.