De ATTIKA BIONIC FIRE™ EVO houtkachel

Gemaakt voor mensen met een eigen wil en een eigen stijl

De ATTIKA BIONIC FIRE™ EVO houtkachel
Eindelijk een vuur waarbij je verder niets hoeft te doen dan toekijken en genieten! Met slimme techniek en dubbele verbranding bevrijdt bionic fire™ EVO je van een gecompliceerde bediening en beschermt het milieu tegen schadelijke broeikasgassen. bionic fire™ EVO. Gemaakt voor mensen met een eigen wil en een eigen stijl.

Bionic fire™ brandt dankzij innovatieve techniek met twee vuren – naar boven en naar beneden. Deze naverbranding maakt van de haard, die in samenwerking met de Duitse innovatieadviseurs van Global Mind Network gemaakt werd, een van de zuiverste haardovens ter wereld: 86 % rendement, 4 mg fijnstof, 302 mg CO - dat zijn de beste waarden, die in het geaccrediteerde keuringsstation van het Danish Technological Institute in Aarhus ooit gemeten zijn.

De eenvoudigste bediening
Bedieningsfouten? Verkeerde melding! Met bionic fire™ is stoken gemakkelijk en eenvoudig: hout aanbrengen, aansteken, vuurhaarddeur sluiten. De rest wordt door de techniek overgenomen. De omschakelautomaat activeert bij voldoende gloed de naverbranding met de bionische vlammen in de onderste vuurhaard, waar de rookgassen gereinigd worden. Een uitgekiende automatiek stuurt de luchttoevoer op betrouwbare wijze van A naar Z. De automatiek gebruikt natuurlijke fysische eigenschappen van miljoenvoudig beproefde thermobimetalen en zorgt ervoor, dat de bionic fire™ elk moment zuiver en efficiënt brandt.

Bionic fre™ – Intelligent. Zuiver. Gemakkelijk.
Bionic fire™ EVO is modulair met 3 verschillende sokkels, 4 verschillende soorten lak- en 2 verschillende soorten deurverf leverbaar: daarmee heb je de keuze uit 24 varianten voor een betere wereld!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op bijvoorbeeld Pinterest voor meer inspiratie.