De Attika Nexo 120 Gas

Een prachtig aanpasbare gaskachel

De Attika Nexo 120 Gas
De Attika NEXO GAS is verkrijgbaar in vijf verschillende maten als NEXO 100, 120, 140, 160 en 185. De kachel kan worden aangepast met vele componenten van het Customized-concept en worden ontworpen om aan uw persoonlijke woonconcept te voldoen. Kies uit 6 verschillende afwerkingen, verschillende deur- en raamopties, evenals verschillende afdekplaatvarianten, precies de componenten die u wilt. Kleurafhankelijke rookpijpen in ovenkleur completeren het ontwerp van uw gashaard. Bekijk via deze configurator de mogelijkheden en stel uw droomkachel samen!

NEXO brandt met de beproefde Attika-brandertechnologie, die u de mooiste gashaard garandeert. Met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening of met de optionele MyFire-app kan de gaskachel gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld. Het heeft verschillende instelbare vuurniveaus en tal van individueel bruikbare functies. Het gasfornuis kan worden gebruikt met propaan of aardgas.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op bijvoorbeeld Instagram voor meer inspiratie.