Het montagesysteem voor Volthera PVT-panelen

Het Volthera systeem wordt als compleet systeem geleverd. Dit is dus ook inclusief het montagesysteem, maar hoe ziet dat eruit en heb je nog keuzes?

Montagesysteem

Vaak wordt er gezegd ‘ik wil mijn woning wel verduurzamen, maar ik vind zonnepanelen niet mooi’. Dan zal dit ook voor een Volthera PVT-paneel gelden, want wist je dat deze panelen er hetzelfde uitzien als een zonnepaneel?

De uitstraling van het systeem heeft natuurlijk niet alleen met het paneel te maken, maar ook met het montagesysteem. Dit is immers ook zichtbaar. Gelukkig zijn er bedrijven die hier wel rekening mee houden. Zo ook Alius, waar Volthera onderdeel van is. Wij hebben namelijk een eigen montagesysteem ontwikkeld. Kies je voor een PVT-systeem van Volthera dan is ons montagesysteem daar altijd onderdeel van. Heb ik dan helemaal geen keuze, horen we je denken. Je hebt de keuze uit twee montagesystemen, namelijk het inleg- en in-dak montagesysteem.

Wil je meer weten over het inleg en in-dak montagesysteem? Lees dan de gehele blog 'het montagesysteem voor Volthera PVT-panelen'.