string(1) "b"
Profielfoto van Volthera

Volthera

Website
Meerheide 101, 5521 DX Eersel

Over ons

Met het Volthera PVT-paneel haal je maximaal rendement uit het dak van bestaande woningen, nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden. Zonne-energie dat op het dak valt wordt namelijk met een PVT-paneel niet alleen omgezet in elektriciteit; er wordt ook tap- en cv-water mee verwarmd. Het dak krijgt zo een dubbelfunctie waarmee zowel op de elektriciteitsrekening als op het milieu bespaard kan worden. Het Volthera PVT- paneel is een zonnepaneel met daarachter een collector waar een mengsel van water en glycol doorheen stroom. De collectoren onttrekken energie uit het zonnepaneel én de buitenlucht dat als bron wordt gebruikt voor de warmtepomp. De bron is stil en onzichtbaar! Het Volthera PVT-systeem komt in een totaalpakket en bestaat verder uit hoogwaardige en kwalitatieve componenten als een Vaillant warmtepomp, SolarEdge omvormer, boilervat en een Aelex inleg-montagesysteem.

Volthera is een twee-in-één oplossing voor jouw woning. Met ons PVT-systeem kun je jouw woning voorzien van thermische energie én elektriciteit. Voor bestaande woningen hebben wij een hybride oplossing en voor nieuw te bouwen woningen een all-electric oplossing. Bij Volthera steken we tijd en energie in het bouwen en onderhouden van persoonlijke relaties. We regelen graag alles van top-tot-teen zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Niet over de kwaliteit van ons systeem en niet over het proces eromheen.

Met onze Volthera oplossing willen we bijdragen aan de dag van morgen. Waarom willen dit? Daar hebben we een goede motivatie voor. Volthera is ontstaan uit de koker van het bedrijf Alius. Alius is al sinds 2007 actief op de duurzame energie markt en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste adviserende pv-groothandels in de Benelux. Naast distributie van zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal heeft Alius een uitgebreide research en development afdeling die continu op zoek zijn naar oplossingen die bijdragen aan het vervullen van hun missie; ‘Het achterlaten van een betere wereld, voor onszelf, voor onze kinderen en voor de generaties daarna.’

Volthera is er voor jou

En met die gedachte heeft Alius ‘energie voor elkaar’ tot zijn lijfspreuk gemaakt. Deze drie eenvoudige woorden vertellen wat Alius doet, voor wie ze dat doen en waarom ze dat doen. Bij Alius willen ze niet alleen letterlijk de energie voor elkaar hebben, maar ze hebben ook energie voor elkaar. Voor collega’s, partners en klanten. Want juist samen, kan er een verschil worden gemaakt in de wereld van morgen.

Alius ziet het als een uitdaging om continue op zoek te gaan naar kennis, ideeën en producten die hieraan bijdragen. Uit deze drive en nieuwsgierigheid is ook het Volthera systeem tot stand gekomen. Bij Volthera zijn we trots dat we onderdeel uit mogen maken en met onze oplossing bij kunnen dragen aan de filosofie van ons moederbedrijf. We delen dezelfde waarden en steken net als Alius graag energie in elkaar. Volthera is er voor jou!