Bauer Glas Glas panelen

Hoeveel zekerheid wilt u hebben? Een supermooi Duits zonnepaneel glas/glas met 30 jaar product en vermogensgarantie!!

Het in 2003 opgerichte BAUER Solartechnik GmbH heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een internationaal succesvol opererende onderneming. Kwaliteit staat bij hen, zoals typisch voor een Duitse onderneming, hoog in het vaandel. Alle zonnepanelen van BAUER worden in eigen huis gefabriceerd en uitvoerig getest voordat deze worden vrijgegeven voor verkoop.

Wij verkopen de hoog kwalitatieve en in Europa gefabriceerde ‘Premium Line’ productenlijn. Hieronder vallen de schitterende monokristallijne BS 6M5-GG dubbelglas panelen, maar ook de monokristallijne BS 6MB-5 all black en polykristallijne BS 6P-5 panelen.

BAUER premiumLine BS 6M5-GG dubbel glas

 

 

 

We hebben al veel mooie panelen in ons assortiment gehad, maar deze panelen zijn wel het summum. Ze zijn daarom ook zeer populair en een gat in de markt. En de mooie esthetiek is niet het enige voordeel van deze panelen.

Door 2 mm dik, extra gehard glas op zowel de voor- als de achterkant van het panelen, zijn deze Bauer panelen extreem stijf. Hiermee zijn ze veel beter bestand tegen extreme weersinvloeden als hagel, storm en sneeuw. De tussenliggende cellen ondervinden hierdoor slechts minimale degradatie, waardoor de opbrengst veel hoger ligt dan met traditionele zonnepanelen. Deze minimale degradatie wordt door Bauer direct vertaald naar een 30 jarige lineaire vermogensgarantie van 87%.

Daarnaast zijn de extra geharde panelen voorzien van een 40 mm dik aluminium frame. Deze combinatie van dubbel glas en aluminium maakt de panelen extreem duurzaam en daarom geeft Bauer eveneens een productgarantie van 30 jaar op deze producten.